Zatrudnimy osobę do rozwożenia posiłków.

Praca na ½ etatu.

 

13.01 PONIEDZIAŁEK

• Zupa pieczarkowa

• Kotlety soczewicowe

• Placki kukurydziane z jajkiem sadzonym

sos paprykowy

ziemniaki/kasza/ryż + surówki

14. 01 WTOREK

• Kapuśniak

• Kotlety z batatów

• Pieczona fasolka z jabłkami i majerankiem

sos pieczarkowy

ziemniaki/kasza/ryż + surówki

15. 01 ŚRODA

• Zupa szczawiowa (z jajkiem)

• Kotlety z ciecierzycy

• Spaghetti agilo-olio z wędzonym tofu i bazylią

sos czosnkowy

ziemniaki/kasza/ryż + surówki

16. 01 CZWARTEK

• Zupa ogórkowa

• Kotlety ze słodkiej kapusty

Bogracz wegetariański

sos koperkowy

ziemniaki/kasza/ryż + surówki

17. 01 PIĄTEK

• Zupa grzybowa z kaszą jaglaną

• Kotlety z białej fasoli w płatkach owsianych

• Naleśniki po meksykańsku

sos pomidorowy

ziemniaki/kasza/ryż + surówki

 

Codziennie w menu:

• jajka sadzone • placki ziemniaczane

• naleśniki z serem lub z owocami

Soki: pomarańczowy, jabłkowy, mieszany, pietruszkowy, marchewkowy

Pasty do smarowania pieczywa

z suszonych pomidorów i wędzonego tofu, smalec wegański, wegański twarożek z tofu, humus z czosnkiem niedźwiedzim, warzywna…

 

 

Cennik:

Zupa: – 10 zł

Danie główne: – 24 zł

Bigos/fasolka po bretońsku/leczo – 20 zł

Placki/naleśniki/jajka sadzone – 15 zł

Soki: marchewkowy – 10 zł, jabłkowy – 10 zł, z pomarańczy – 12 zł, z pietruszki – 7 zł

Pasty do chleba (10 dag): 7 zł, Chleb (0,5 kg): 10 zł

Opakowanie – 2 zł Dowóz od 24 zł – gratis! W granicach miasta