Zatrudnimy osobę do rozwożenia posiłków.
Praca na ½ etatu.
17.03 PONIEDZIAŁEK
• Zupa pieczarkowa z makaronem
• Frykadelki
pieczarkowo-jajeczne
• Cukinia w cieście
sos pomidorowy
ziemniaki/kasza/ryż + surówki
18. 03 WTOREK
• Zupa brukselkowa
• Kotlety gryczane
• Chilli z
fasolą i batatami
sos koperkowy
ziemniaki/kasza/ryż + surówki
19. 03 ŚRODA
• Zupa ogórkowa
• Medaliony a’la
gyros
• Torcik ze szpinakiem
sos pieczarkowy
ziemniaki/kasza/ryż + surówki
20. 03 CZWARTEK
• Rosół wegetariański
• Kotlety z białej fasoli w płatkach
owsianych
• Zapiekany kalafior z ciecierzycą
sos paprykowy
ziemniaki/kasza/ryż + surówki
21. 03 PIĄTEK
• Żurek (z jajkiem)
• Kotlety galicyjskie
• Potrawka a’la
kurczak
sos czosnkowy
ziemniaki/kasza/ryż + surówki
Codziennie w menu:
• jajka sadzone • placki
ziemniaczane
• naleśniki z serem lub
z owocami
Soki: pomarańczowy, jabłkowy, mieszany, pietruszkowy,
marchewkowy
Pasty do smarowania
pieczywa
z suszonych pomidorów i
wędzonego tofu, smalec wegański, wegański twarożek z tofu, humus z czosnkiem
niedźwiedzim, warzywna…
Cennik:
Zupa: – 10 zł
Danie główne: – 24 zł
Bigos/fasolka po
bretońsku/leczo – 20 zł
Placki/naleśniki/jajka
sadzone – 15 zł
Soki: marchewkowy – 10 zł, jabłkowy – 10 zł,
z pomarańczy – 12 zł, z pietruszki – 7 zł
Pasty do chleba (10 dag): 7 zł, Chleb (0,5 kg):
10 zł
Opakowanie – 2 zł Dowóz od 24 zł – gratis! W
granicach miasta