Zatrudnimy osobę do rozwożenia posiłków.

Praca na ½ etatu.

 

10.02 PONIEDZIAŁEK

• Zupa pomidorowa z makaronem

• Kotlety z pęczaku

• Tarta a’la pizza z suszonymi pomidor. i serem feta

sos czosnkowy

ziemniaki/kasza/ryż + surówki

11. 02 WTOREK

• Zupa kalafiorowa

• Kotlety grochowe z jarmużem

• Seler po kaszubsku na ostro

sos pomidorowy

ziemniaki/kasza/ryż + surówki

12. 02 ŚRODA

• Zupa-krem z cebuli z grzanką

• Meksykańskie kotlety z kukurydzą i czerw. fasolą

• Łazanki z kapustą i grzybami

sos pieczeniowy

ziemniaki/kasza/ryż + surówki

13. 02 CZWARTEK

• Grochówka wegetariańska

• Jaglane klopsiki z suszonymi pomidorami

• Placek po węgiersku

sos grzybowy

ziemniaki/kasza/ryż + surówki

14. 02 PIĄTEK

• Rosół wegetariański z makaronem

• Kotlety z ciecierzycy

• Kopytka w sosie pomidorowym z warzywami

sos pomidorowy

ziemniaki/kasza/ryż + surówki

 

Codziennie w menu:

• jajka sadzone • placki ziemniaczane

• naleśniki z serem lub z owocami

Soki: pomarańczowy, jabłkowy, mieszany, pietruszkowy, marchewkowy

Pasty do smarowania pieczywa

z suszonych pomidorów i wędzonego tofu, smalec wegański, wegański twarożek z tofu, humus z czosnkiem niedźwiedzim, warzywna…

 

 

Cennik:

Zupa: – 10 zł

Danie główne: – 24 zł

Bigos/fasolka po bretońsku/leczo – 20 zł

Placki/naleśniki/jajka sadzone – 15 zł

Soki: marchewkowy – 10 zł, jabłkowy – 10 zł, z pomarańczy – 12 zł, z pietruszki – 7 zł

Pasty do chleba (10 dag): 7 zł, Chleb (0,5 kg): 10 zł

Opakowanie – 2 zł Dowóz od 24 zł – gratis! W granicach miasta