Zatrudnimy osobę do rozwożenia posiłków.
Praca na ½ etatu.
10.02 PONIEDZIAŁEK
• Zupa pomidorowa z makaronem
• Kotlety z pęczaku
• Tarta a’la
pizza z suszonymi pomidor. i serem feta
sos czosnkowy
ziemniaki/kasza/ryż + surówki
11. 02 WTOREK
• Zupa kalafiorowa
• Kotlety grochowe z jarmużem
• Seler po kaszubsku na ostro
sos pomidorowy
ziemniaki/kasza/ryż + surówki
12. 02 ŚRODA
• Zupa-krem z cebuli z grzanką
• Meksykańskie kotlety z kukurydzą i
czerw. fasolą
• Łazanki z kapustą i grzybami
sos pieczeniowy
ziemniaki/kasza/ryż + surówki
13. 02 CZWARTEK
• Grochówka wegetariańska
• Jaglane klopsiki z suszonymi
pomidorami
• Placek po węgiersku
sos grzybowy
ziemniaki/kasza/ryż + surówki
14. 02 PIĄTEK
• Rosół wegetariański z makaronem
• Kotlety z ciecierzycy
• Kopytka w sosie pomidorowym z
warzywami
sos pomidorowy
ziemniaki/kasza/ryż + surówki
Codziennie w menu:
• jajka sadzone • placki
ziemniaczane
• naleśniki z serem lub
z owocami
Soki: pomarańczowy, jabłkowy, mieszany, pietruszkowy,
marchewkowy
Pasty do smarowania
pieczywa
z suszonych pomidorów i
wędzonego tofu, smalec wegański, wegański twarożek z tofu, humus z czosnkiem
niedźwiedzim, warzywna…
Cennik:
Zupa: – 10 zł
Danie główne: – 24 zł
Bigos/fasolka po
bretońsku/leczo – 20 zł
Placki/naleśniki/jajka
sadzone – 15 zł
Soki: marchewkowy – 10 zł, jabłkowy – 10 zł,
z pomarańczy – 12 zł, z pietruszki – 7 zł
Pasty do chleba (10 dag): 7 zł, Chleb (0,5 kg):
10 zł
Opakowanie – 2 zł Dowóz od 24 zł – gratis! W
granicach miasta