Zatrudnimy osobę do rozwożenia posiłków.
Praca na ½ etatu.
13.01 PONIEDZIAŁEK
• Zupa pieczarkowa
• Kotlety soczewicowe
• Placki kukurydziane z jajkiem sadzonym
sos paprykowy
ziemniaki/kasza/ryż + surówki
14. 01 WTOREK
• Kapuśniak
• Kotlety z batatów
• Pieczona fasolka z jabłkami i
majerankiem
sos pieczarkowy
ziemniaki/kasza/ryż + surówki
15. 01 ŚRODA
• Zupa szczawiowa (z jajkiem)
• Kotlety z ciecierzycy
• Spaghetti agilo-olio
z wędzonym tofu i bazylią
sos czosnkowy
ziemniaki/kasza/ryż + surówki
16. 01 CZWARTEK
• Zupa ogórkowa
• Kotlety ze słodkiej kapusty
• Bogracz
wegetariański
sos koperkowy
ziemniaki/kasza/ryż + surówki
17. 01 PIĄTEK
• Zupa grzybowa z kaszą jaglaną
• Kotlety z białej fasoli w płatkach
owsianych
• Naleśniki po meksykańsku
sos pomidorowy
ziemniaki/kasza/ryż + surówki
Codziennie w menu:
• jajka sadzone • placki
ziemniaczane
• naleśniki z serem lub
z owocami
Soki: pomarańczowy, jabłkowy, mieszany, pietruszkowy,
marchewkowy
Pasty do smarowania
pieczywa
z suszonych pomidorów i
wędzonego tofu, smalec wegański, wegański twarożek z tofu, humus z czosnkiem
niedźwiedzim, warzywna…
Cennik:
Zupa: – 10 zł
Danie główne: – 24 zł
Bigos/fasolka po
bretońsku/leczo – 20 zł
Placki/naleśniki/jajka
sadzone – 15 zł
Soki: marchewkowy – 10 zł, jabłkowy – 10 zł,
z pomarańczy – 12 zł, z pietruszki – 7 zł
Pasty do chleba (10 dag): 7 zł, Chleb (0,5 kg):
10 zł
Opakowanie – 2 zł Dowóz od 24 zł – gratis! W
granicach miasta