Zatrudnimy osobę do rozwożenia posiłków.

Praca na ½ etatu.

 

17.03 PONIEDZIAŁEK

• Zupa pieczarkowa z makaronem

Frykadelki pieczarkowo-jajeczne

• Cukinia w cieście

sos pomidorowy

ziemniaki/kasza/ryż + surówki

18. 03 WTOREK

• Zupa brukselkowa

• Kotlety gryczane

Chilli z fasolą i batatami

sos koperkowy

ziemniaki/kasza/ryż + surówki

19. 03 ŚRODA

• Zupa ogórkowa

• Medaliony a’la gyros

• Torcik ze szpinakiem

sos pieczarkowy

ziemniaki/kasza/ryż + surówki

20. 03 CZWARTEK

• Rosół wegetariański

• Kotlety z białej fasoli w płatkach owsianych

• Zapiekany kalafior z ciecierzycą

sos paprykowy

ziemniaki/kasza/ryż + surówki

21. 03 PIĄTEK

• Żurek (z jajkiem)

• Kotlety galicyjskie

• Potrawka a’la kurczak

sos czosnkowy

ziemniaki/kasza/ryż + surówki

 

Codziennie w menu:

• jajka sadzone • placki ziemniaczane

• naleśniki z serem lub z owocami

Soki: pomarańczowy, jabłkowy, mieszany, pietruszkowy, marchewkowy

Pasty do smarowania pieczywa

z suszonych pomidorów i wędzonego tofu, smalec wegański, wegański twarożek z tofu, humus z czosnkiem niedźwiedzim, warzywna…

 

 

Cennik:

Zupa: – 10 zł

Danie główne: – 24 zł

Bigos/fasolka po bretońsku/leczo – 20 zł

Placki/naleśniki/jajka sadzone – 15 zł

Soki: marchewkowy – 10 zł, jabłkowy – 10 zł, z pomarańczy – 12 zł, z pietruszki – 7 zł

Pasty do chleba (10 dag): 7 zł, Chleb (0,5 kg): 10 zł

Opakowanie – 2 zł Dowóz od 24 zł – gratis! W granicach miasta