12.11 poniedziałek

 

 

      NIECZYNNE

 

 

13.11 wtorek

      Zupa-krem z dyni z imbirem
      i mleczkiem kokosowym NOWOŚĆ!

      Kotlety soczewicowe

      Por w cieście

      Curry wegańskie

ziemniaki/kasza/ryż + surówki mix

sos czosnkowy

PASTY:  z pestek dyni NOWOŚĆ! z czerwonej fasoli, ze szczypiorkiem NOWOŚĆ! smalec wegański

CIASTO: karobowe z żurawiną

 

14.11 środa

      Zupa fasolowa

      Kotlety dyniowe z kaszą jaglaną NOWOŚĆ!

      Tarta z pieczonym bakłażanem, pomidorami i serem feta

      Fasolka po bretońsku

ziemniaki/kasza/ryż + surówki mix

sos paprykowy

PASTY: z dyni i suszonych pomidorów NOWOŚĆ! słonecznikowa, twarożek wegański

 

15.11 czwartek

      Kapuśniak

      Meksykańskie burgery z kukurydzą i czerwoną fasolą NOWOŚĆ!

      Kasza bulgur z warzywami

      Placki ziemniaczane

ziemniaki/kasza/ryż + surówki mix

sos pieczeniowy

PASTY: z drożdży tebi, pieczarkowa, twarożek wegański

CIASTO: mufinki z jabłkiem i cynamonem

 

16.11 piątek

      Pomidorowa z makaronem

      Medaliony a’la gyros z tzatzikami NOWOŚĆ!

      Kalafior panierowany

      Pomidorowy gulasz z dyni z soczewicą NOWOŚĆ!

ziemniaki/kasza/ryż + surówki mix

sos pieczarkowy

PASTY: humus z czosnkiem niedźwiedzim NOWOŚĆ! smalec wegański, warzywna

 

Catering od 12.00-16.00, tel. 505 664 710